Home

VESTI

Luz Azul donosi duh Brazila u Savamalu!

No Comments Koncerti

Luz Azul donosi duh Brazila u Savamalu!Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, doneće duh ove egzotične zemlje u četvrtak (2. april) u Savamalu, tačnije u klub Peron.
  
Članovi Luz Azula (u prevodu Plava svetlost) su profesionalni muzičari koji uspešno objedinjuju senzibilitet “klasičarskog” pristupa i džez i bluz scenskog iskustva. Okuplja ih zajednički afinitet prema brazilskoj muzici i životnoj filozofiji koju muzika najbolje izražava – prvenstveno su to samba i bosa-nova, ali i drugi zanimljivi, ritmični stilovi u bogatstvu brazilskog zvuka.
  

Pevačica i flautistkinja Tijana je leta 2012. i boravila u Brazilu, na muzičkom festivalu u državi Espiritu Santu i svojevrsnom studijskom – životnom putovanju posvećenom muzici.

Bend Luz Azul postoji od 2010.godine, uživajući u prezentovanju brazilske muzičke kulture na prostorima Srbije i ostvaruje uspešnu saradnju sa Ambasadom Brazila. Bossa nova je izuzetno plesna muzika pa će ispred bine biti ostavljeno mesta za đusku. Veče počinje u 22 sata, a ulaz je 100 dinara.

YouTube
Luz Azul

 

 

 Luz Azul donosi duh Brazila u Savamalu!

Luz Azul donosi duh Brazila u Savamalu!