Home

VESTI

Luke Black 15. jula u KC Grad

No Comments Koncerti

Luke Black 15. jula u KC GradLuke Black, mladi kantautor i producent, održaće 15. jula koncert u Kulturnom centru "Grad" u Beogradu.

 

Ekskluzivac prestižne izdavačke kuće "Universal Music" u prethodne dve godine imao je brojna zapažena izdanja i nastupe širom planete, čime je kao jedan od najvrednijih predstavnika svoje generacije, opravdao epitet osveženja naše pop scene.
  

Ove subote, beogradska publika imaće priliku da uživo čuje singlove „D-Generation“, „Demons“, „Holding On To Love“, „Seek & Hide“ i poslednji koji je inspirisan noćnim životom Beograda – „Walpurgis Night“!

 

LUKE BLACK "Walpurgis night"

– U subotu ću izvoditi pesme koje sam pisao i izdao u protekle dve godine, ali i neke koje do sada publika nije čula, kao i obrade mojih omiljenih pesama. Elektronski pop, rok gitare i klavirske deonice su boje kojima će biti oslikan zvuk i program koncerta. Jedva čekam druženje sa beogradskom publikom – kaže Luke Black.

 

 

 Luke Black 15. jula u KC Grad

Luke Black 15. jula u KC Grad

 

 

Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luke Black, početkom 2015. godine je postao prvi solo artist iz Srbije kojeg je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu!  Za Universal Music Group je do danas izdao dva EP-a i šest singlova!

Nakon zapaženih nastupa u Austriji i Hrvatskoj, Luke Black je bio u užem izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji proleća prošle godine. U Kini željno čekaju njegov povratak nakon tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou prošlog leta. Od nastupa u Italiji, posebno se izdvaja onaj u San Marinu. Tokom poslednjeg Berlin Alternative Fashion Week-a, nastupao je u čuvenom Berghainu na modnoj reviji Ivane Pilje, nakon čega je usledio poziv za još jedan klupski nastup u tom gradu. 

 

 

Luke Black 15. jula u KC Grad

Luke Black 15. jula u KC Grad

 

 

Ne propustite koncert momka koga u regionalnim medijima nazivaju "srpskim pop alhemičarem"!

Sve informacije – www.facebook.com/events/124533901475595

Pogledajte i ostale zvanične spotove: www.youtu.be /user/LukeBlackVEVO
Pratite Luke Blacka na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu: @lukeblackmusic