Home

VESTI

LP: Tražimo predgrupu za Hladno pivo!

No Comments Koncerti

Hladno Pivo

Promoterska kuća Long Play od danas otvara konkurs za predizvođača koji će svirati na velikom koncertu zagrebačkog benda Hladno pivo 2. decembra u Hali sportova u Beogradu!

 

Zaključno do 11. novembra na mail [email protected] mogu nam se javiti svi zainteresovani muzičari iz Srbije, bivše Jugoslavije i ostatka planete, bez obzira na žanrovsku, nacionalnu, versku, klupsku i svaku drugu pripadnost.

 

Long Play ekipa udruženim snagama sa momcima iz Hladnog piva odlučiće posle 11. novembra ko će od prijavljenih imati izuzetnu priliku i čast da se pre glavnih zvezda popne na binu beogradske Hale sportova.

U prijavi je potrebno poslati najmanje tri svoje pesme u mp3 formatu ili neko onlajn izdanje (singl, EP ili album), fotografije, kratku biografiju, Youtube spotove i kontakt telefon.

Zagrebački bend Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album "Svijet glamura".

 

 

Hladno pivo
Hladno pivo

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno"… prvi je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.

"Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat' miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i
vrištanja", kaže frontmen Mile Kekin.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu od danas su u prodaji i to po specijalnoj ceni – početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 1.000 dinara. Ko ne bude dovoljno brz platiće kasnije 1.200 dinara! Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.