Home

VESTI

Long Play traži predizvođače White Lies-a

No Comments Koncerti

White  Lies dolaze u BeogradKoncertna agencija Long Play od danas otvara konkurs sa izbor predizvođača koji će imati čast da nastupi na koncertu britanskog sastava White Lies 2. decembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra!

Long Play poziva sve zainteresovane muzičare (pojedince i bendove) željne slave i prilike da podele binu sa budućim velikim imenom svetske scene White Lies.

 

Do 15. novembra pošalju na mail info info@lpbgd.com osnovne podatke o sebi i svoj kontakt, uz nekoliko fotografija, "Youtube.com" snimaka (ako ima) i tri autorske pesme u MP3 formatu.

 

Prijaviti se mogu: svi muzičari od sedam do 107 godina, iz Srbije ili ostatka sveta, bez obzira na to da li su neafirmisani ili već godinama sviraju i imaju nekoliko izdanja iza sebe, da li su amateri ili profesionalci, da li pevaju na srpskom jeziku ili svahiliju…

 

 

White  Lies

White Lies

 

Stručni žiri u sastavu šef Instruktora Momčilo Bajagić-Bajaga, Nikola Vranjković iz Blok auta (Block Out) i Zoran Vulović, šef Long Play-a, odlučiće na kraju ko će od prijavljenih kandidata dobiti izuzetnu priliku da se proslavi svirajući pola časa ispred White Lies u Beogradu.

"Long Play inače najčešće radi sa domaćim (regionalnim) izvođačima, a sada kad nam se pružila prilika da dovedemo jedno strano ime, sa ogromnim potencijalom da sutra postane svetski značajan bend, pomislili smo 'zašto da ne iskoristimo White Lies da pokažemo na neki način šta mi ovde imamo?' I danas se često ističe da su Haustor i Šarlo akrobata onomad svirali ispred Gang of Four. Ima to neku težinu", rekao je Vulović.