Home

VESTI

Legende panka THE EXPLOITED u DOB-u

No Comments Koncerti

Legende panka THE EXPLOITED u DOB-uLegendarni škotski pank bend konačno dolazi u Beograd! Jedni od poslednjih čuvara iskrenog pank duha, istrajni borci za pravdu i istinu, kreatori beskompromisnog buntovničkog stava.
  
Svoj put su započeli 1979. godine da bi nakon nekoliko demo snimaka 1981. godine izbacili album prvenac Punks Not Dead koji je udario temelje novog talasa pank zvuka i na taj način pravcu, pa i celom pokretu, dao novi vetar u leđa.

  

The Exploited su kroz karijeru doživeli brojne turbulentne uspone i padove i zbog svog tvrdog stava često bili na meti štampe, političara i establišmenta. Međutim, ništa nije moglo da ućutka buntovnike iz Edinburga i njihova priča traje već dugih 37 godina, a danas ih pored pank fanova širom sveta identično cene i poklonici metal, hardkor kao i rok zvuka.

 

Kao specijalni gosti na koncertu će se pojaviti i američki pank veterani The Casualties čija popularnost doseže svetske razmere i čije ime se ubraja među najbitnije pank bendove današnjice. Svoj strit pank zvuk lansirali su 1990. i od tada su verni svom andergraund ubeđenju i principu. Ove godine su objavili svoj deseti studijski album Chaos Sound i trenutno isti promovišu na svetskoj turneji.

 

 

 Legende panka THE EXPLOITED u DOB-u

Legende panka THE EXPLOITED u DOB-u

 

 

UPDATE (11.4.2017.) Obaveštavamo publiku da je legendarni pevač grupe The Exploited, Wattie, tokom vikenda doživeo težak infarkt nastupajući u Belgiji. Život mu je spasen samo zahvaljući brzoj intervenciji lekara. Ipak, Wattie je iz bolnice izrazio želju da se evropska turneja nastavi, a njega će na mestu vokala menjati članovi pratećih sastava, posebno Casualties.

Dođite da zajedno pružimo podršku Wattie-ju, na još jednom legendarnom koncertu grupe Exploited! Punk’s Not Dead!

Napomena: Ukoliko ipak želite da vratite ulaznice za koncert The Exploited, biće vam omogućeno na prodajnim mestima Eventima. Informacija o terminu u kojem možete vratiti ulaznice biće objavljena u najskorije vreme. Hvala na razumevanju.

Koncert: THE EXPLOITED
subota, 22. april 2017. u 20:00
DOB//Amerikana

Organizacija: MH Concerts i Dom omladine Beograda
Ulaznice u prodaji preko EVENTIM mreže od 19. decembra: prvih 100 ulaznica 1.900 din, pretprodaja 2.500 din, na dan koncerta 3.000 din.

Podrška: The Casualties + gosti

THE EXPLOITED
www.the-exploited.net

www.facebook.com/TheExploited

THE CASUALTIES

www.facebook.com/TheCasualties