Home

VESTI

KRUG – Tribute to EKV u petak u Nišu!

No Comments Koncerti

U okviru aktuelne regionalne jesenje turneje, grupa KRUG – Tribute to EKV će posle šest godina nastupiti u Nišu u petak, 27.oktobra u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23) od 21h.

Neposredno pred dugo očekivani nastup u Nišu, članovi benda su poslali izjavu za medije:

“Posle dužeg vremena ponovo nastupamo u Nišu! Veoma se radujemo što ćemo zajedno pevati sa niškom publikom vanvremenske pesme Ekatarine Velike. Na ovoj mini turneji imali smo rasprodate koncerte u Zrenjaninu 14.-og,  te 20.oktobra u Zagrebu, a posle Niša nastupamo 28.oktobra u Požarevcu, 4.novembra u Tuzli i 24.novembra u Skoplju. Vidimo se u petak, 27. oktobra u Oxygen klubu!”

EKV – Zajedno 

Krug je nastao u proleće 2006. godine i osnovan je kao fuzija muzičara, članova originalne postave Ekatarina Velika, sa grupom ljudi koji su više od tri decenije na muzičkoj sceni Beograda. 

Članovi benda su: 

MARKO MILIVOJEVIĆ, bubnjar sa najdužim stažom u EKV, koji je u bend došao 1991. i svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, kao i na live albumu “Kao u snu”. 

DRAGIŠA USKOKOVIĆ ĆIMA, bas gitara, koji je svirao na albumima “Neko nas posmatra” i “Kao u snu”, te na velikom broju živih svirki u to vreme. Ćima je remasterizovao “EKV Unplugged Skopje 1992.” i zajedno sa Markom remasterizovao albume “Dum Dum” i “Neko nas posmatra” u izdanju PGP RTS i u saradnji sa Zadužbinom Milan Mladenović. 

KRUG Tribute to EKV Live 

NEMANJA DAŠIĆ, vokal i gitara, ex “Vampiri“. 

DEJAN TOMOVIĆ TOMKE, klavijature, sarađivao sa mnogobrojnim istaknutim muzičarima i bio član nekoliko poznatih beogradskih grupa.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 rsd do petka, 27.oktobra do 15h u Caffe klubu Saloon (Sindjelićev trg 17 – preko puta parkinga kod Narodnog pozorišta) i u agenciji Clock Travel (Trg Republike 6 – kod ulaza u Kazandžijsko sokače).  Od 20h, na ulazu u O2 Event klub Oxygen cena karte iznosiće 1.500 dinara!

Instagram https://instagram.com/krug.ekv?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
FB Event https://m.facebook.com/events/696824055253490?mibextid=Z0UBBX
FB strana https://m.facebook.com/profile.php?id=100063608942327
https://www.milanmladenovic.com/kultni-ekv-albumi-ponovo-dostupnina-digitalnim-muzickim-servisima/
https://www.milanmladenovic.com/objavljen-je-album-ekv-unplugged-skopje-1992/ 

Foto: Promo – Krug Tribute to EKV

 

Tags: