Home

VESTI

Kreirajte set listu za beogradski koncert grupe Eva Braun

No Comments Koncerti

Kreirajte set listu za beogradski koncert grupe Eva Braun Osim što su za svoj prvi nastup u CZK ,,Božidarac“ članovi grupe Eva Braun prepustili publici da izabere pesme koje želi da čuje na koncertu 8. novembra, odlučili su i da nagrade verne fanove koji prate i podržavaju njihov rad već duže od 20 godina.
   
Eva Braun je na sajtu http://evabraun.net/blog/vote-win/ pokrenula nagradnu igru ,,Vote & Win“ koja traje do 7. novembra, a u okviru koje svi koji žele da dođu na njihov beogradski koncert neformalno nazvan ,,džuboks live“ mogu da osvoje besplatne ulaznice.

    

Zainteresovani za učešće u nagradnoj igri treba da:

–  glasaju za svojih omiljenih 10 pesama,

– pošalju spisak pesama za koje su glasali i svoje lične podatke (ime, prezime, broj mobilnog telefona) na e-mail admin@evabraun.net,

–  u poruci naglase da su glasovi za set listu za beogradski koncert u Božidarcu.

,,Mišljenje publike nam je izuzetno važno! Posebno mi je drago što se pretežno glasa za pesme sa aktuelnog albuma ,,Playback”, što samo dokazuje da Eva Braun nije jedan od onih bendova koji se slušaju isključivo iz nostalgičnih razloga”, kazao je Goran Vasović – Vaske koji se sa bendom već uveliko priprema za koncert na Vračar Rocks festivalu.

 

 

 Kreirajte set listu za beogradski koncert grupe Eva Braun

Kreirajte set listu za beogradski koncert grupe Eva Braun

 

 

Podsećamo da se ulaznice još uvek prodaju po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u Felix Shopu, TC Sremska. Pred koncert, na ulazu u Božidarac, cena ulaznice iznosiće 700 dinara.