Home

VESTI

KRAFTWERK u Kombank Areni!

No Comments Koncerti

Iz Arene su najavili dva nova događaja – koncert najveće svetske muzičke atrakcije ove godine u Kombank Areni 24. novembra: Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.

KRAFTWERK 3D

Dok 24. februara ćemo imati priliku da uživo čujemo i pionire elektronske muzike KRAFTWERK u okviru  izuzetno uspešne svetske turneje 3-D koncerata.

Hit „Despacito“ sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtube-u  pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

Kao predgrupa Luisu Fonsiju nastupa još jedan bend koji asocira na leto i more:  predstavnici main stream hip-hopa u regionu, grupa “WHO SEE”.

Pesme  bez kojih više nijedno letovanje neće biti isto, kao što je “Dje se kupas”, postižu višemilionske cifre pregleda na njihovom zvaničnom You Tube kanalu.

Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi „Gesamtkunstwerk“ – potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

KRAFTWERK u Kombank Areni!

Iz Arene su podsetili na fascinanti spektakl britanskog muzičara Stinga koji se održao u septembru ove godine, ali i na ubedljivo najveće interesovanje za koncert na celoj turneji Nika Kejva (28.10.), koje ruši sve rekorde prodaje!

Zbog izuzetno velikog interesovanja, kapacitet se još jednom proširuje na cele gornje tribine (nivo 400), čime će se omogućiti dodatni broj karata za brojne fanove koji su ostali bez ulaznica.

Publika će u Kombank Areni u sezoni koja sledi imati priliku da čuje koncert nemačkih rok giganata, grupe Scorpions 7.12, ali i da prisustvuje velikim sportskim događajima, kao što je Final Four Evrolige,  koji  će se u maju 2018. konačno održati u Srbiji, zemlji košarke.