Home

VESTI

Koncertna promocija Ola Horhe

No Comments Koncerti

Ola HorheNakon izlaska albuma u elektronskoj formi za etiketu Exit label, prvi album grupe Ola Horhe istoimenog naziva od sada će biti dostupan i na vinilu.
 
Album je snimljen u beogradskom studiju Digimedia, a producent je Boris Mladenović. U formi vinila, album izlazi za izdavačku kuću Odličan Hrčak iz Beograda.

 

Pored vinila, Ola Horhe predstavlja i svoj treći singl sa debitantskog albuma za numeru “Hotel Moscow”. Spot je uradio Dragan Đokić ispred Studija Baranda iz Splita.
 
Na promotivnom koncertu u KC Gradu, Ola Horhe će nastupiti u proširenom sastavu jer se grupi pridružuje pijanistkinja Sonja Lončar sa još dva sintisajzera.

 

 

Ola  Horhe

Ola Horhe

 

Promotivne cene vinila na koncertu, pesme sa prvog albuma i nove pesme su deo onoga što očekuje posetioce u subotu 29. Oktobra sa početkom u 23 h u KC Gradu, Braće Krsmanović 4.
 
Ola Horhe je elektro-akustički sastav iz Beograda nastao krajem 2007 godine. Već prvi njihov nastup je proglašen koncertom godine od strane publike web magazina Popboks, a sledeće godine, kritičari istog magazina proglašavaju ih najboljim novim bendom.