Home

VESTI

Koncerti grupe Vrooom u Novom Sadu, Nišu i na festivalu Big Snow na Kopaoniku

No Comments Koncerti

Koncerti grupe Vrooom u Novom Sadu, Nišu i na festivalu Big Snow na KopaonikuObaveštavamo vas o koncertnim aktivnostima grupe Vrooom u novoj, koncertno izuzetno atraktivnoj postavi, koja će u narednom periodu imati više nastupa u Srbiji, ali i regionu.

"17. marta u Nišu, 23. marta na Big snow festivalu na Kopaoniku i 7.aprila u Novom sadu započinjemo seriju koncerata grupe u novoj postavi, koja bi trebalo da rezultira live albumom krajem godine. 

 

Na vrlo uspešnom prvom nastupu u decembru (KC Grad, Beograd) sa nama su svirali prva dama domaćeg dubstepa DJashtown Queen i izuzetni violinista Filip Krumes, a tu praksu nastavljamo i u Nišu i na Kopaoniku, kada ce nam se priključiti virtuozni multiinstrumentalista Kristijan Wagner iz grupe Misteria Carpatica iz Majdanpeka. Nastavljamo koncertima u Srbiji, da bismo leto započeli turnejom u Sloveniji u organizaciji Maribora Evropske prestonice kulture za 2012. “, izjavio je Marko Grubić.
  

 

 Vrooom, Exit 2011

Vrooom, Exit 2011

 

Bend će u Nišu održati koncert u klubu Feedback (www.feedback.org.rs), dok će u Novom Sadu nastupiti u klubu Fabrika (www.skcns.org).

Na festivalu The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 19. do 25. marta nastupitće na 10 bina više od 100 izvođača iz celog sveta, između ostalih i Basement Jaxx, DJ Fresh, Freestylers, Ms Dynamite…, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn…

Vrooom će na navedenim koncertima izvesti svoje najveće hitove, ali i pesme sa novog albuma INPUT koji je 24. juna prošle godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje.

Novi Vrooom:

Vanja Vukotić – glas;
Marko Grubić – bas;
Lav Bratuša – bubnjevi i
Nenad Paunović – klavijature.