Home

VESTI

Koncert Loth, VC & SS

No Comments Koncerti

Koncert Loth, VC & SSKada je MTA Promotion pre dva meseca prvi put kontaktiran od strane benda The Language Of Thought Hypothesis, a u vezi ugovaranja koncerta u Srbiji, odmah smo ih poslušali na njihovoj myspace stranici.

 

Tamo – haos! Brutalni rifovi, "mosh" deonice,  svetska produkcija, vrhunski aranžmani, razarajući vokali, rokanje za "sve pare"…Itekako smo imali šta da čujemo i odluka oko bukiranja koncerta u Beogradu je doneta bez imalo dileme.

The Language Of Thought Hypotesis je slovenački "party" metalcore bend. Momci su iz Ljubljane i kao bend postoje od 2006. godine.

 

23. maja dolaze da predstave svoj debi album"This Endless State Of Mind". Album su snimili u decembru 2009. u Budimpešti, u "Bakery" studiju. U sklopu njihove Balkan turneje ugostićemo ih u dobro poznatom beogradskom klubu Livingroom SKC. 
 
 
The Language Of Thought Hypothesis
The Language Of Thought Hypothesis
 

Pored njih, to veče, nastupaju i beogradski metalcore bendovi: Violent Chapter, koji će predstaviti dosta sveže pripremljenog materijala i StarScream koji su upravo završili snimanje svog prvog albuma, pa će ovo biti i ​idealna prilika da ga predstave.
 
 
StarScream
StarScream
 
 
http://www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis
http://www.myspace.com/violentchapter
http://www.myspace.com/starscreammetal

Ljubitelji dobrog metala se svakako neće prevariti ako se 23.05. od 22h nađu u Livingroom-u.
Vidimo se!