Home

VESTI

Koncert grupe Repetitor u DOB-u

No Comments Koncerti

Koncert grupe Repetitor u DOB-uNakon izuzetno uspešne koncertne godine, festivalskih i klubskih nastupa širom sveta, energični trio Repetitor će održati beogradski koncert u subotu, 12. decembra u velikoj sali Doma omladine (sala Amerikana).

  

Podršku će im pružiti mladi bendovi Vizelj (Beograd) i Nebo je crveno (Subotica). Koncert će ujedno biti i obeležavanje deset godina od prvih proba grupe Repetitor, krajem 2005. godine.
 

Repetitor

Repetitor je alternativni garažni rok/post-pank trio iz Beograda i bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima. Protekle dve godine bend je proveo na stalnim turnejama po regionu, zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi, Rusiji i Kini.

www.repetitor.bandcamp.com

www.facebook.com/repetitorbgd

 

 

 Koncert grupe Repetitor u DOB-u

Koncert grupe Repetitor u DOB-u

 

 

Vizelj

Bend je osnovan početkom 2013. godine. Prvi nastup održali su u klubu Blue Moon, 3. maja 2013. godine. Početkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 u Bigz-u koji je izašao za kultnu izdavačku kuću Slušaj Najglasnije Zdenka Franjića. Trenutno su u procesu snimanja debi albuma.

www.facebook.com/Vizelj

Nebo je crveno

Subotički trio; haotičan i melanholičan zvuk i intimni tekstovi na srpskom jeziku, ritmovi i rifovi koji čine da pesme Neba dobiju na specifičnosti i autentičnosti prostora i vremena u kojem su stvorene.

www.facebook.com/nebojecrveno
www.nebojecrveno.bandcamp.com

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=0KjdbAnipew|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Repetitor – U pravom trenutku

 

 

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim (uz opciju [email protected]), Gigstix, DD Tickets, kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Promo cena je 400 dinara (ograničen kontigent do 20.11.), pretprodaja 500, na dan koncerta 700 dinara!