Home

VESTI

Koncert benda Jinx u Magacinu Depo

No Comments Koncerti

Koncert benda Jinx u Magacinu DepoHrvatski bend prvi put svira nove pesme u Beogradu 9. decembra, uz neizostavne stare hitove!

    

Čuveni zagrebački pop sastav Jinx, čije su osnovne poluge od samog početka gitarista, autor i povremeni pevač Gordan Muratović – Coco Mosquito i pevačica Jadranka Bastajić – Yaya, dolazi krajem ove godine u Beograd. 
   

Na koncertu 9. decembra, u Magacinu Depo (Travnička 3), u okviru regionalne turneje, prvi put će svirati pesme s novog albuma, sa sjajnim gostima na bini, ali i podsetiti na hitove iz bogate karijere, koje će predstaviti u osveženim verzijama. Kao predgrupa, nastupiće elektro-pop bend Ljubičice iz Pančeva.

  

 

 Koncert benda Jinx u Magacinu Depo

Koncert benda Jinx u Magacinu Depo

 

 

Jinx je novi studijski album, posle višegodišnje diskografske pauze, najavio ovog leta singlom „Jesmo li dobro“, a prvi nastup ovaj bend je imao još pre više od dve decenije, u proleće 1994. Već do sredine 1998. godine je postao opštepoznato ime i koncertna atrakcija u Hrvatskoj, a usledio je i niz nagrada. Naročitu popularnost je stekao singlom „Tamo gdje je sve po mom“, a ceo album „Avantura počinje“, iz 2001. godine, ocenjen je najboljim albumom ove grupe. Početkom 21. veka bend se uspešno probio i na druga tržišta, dodatno potvrdio popularnost albumima „Na zapadu“ (2007.) i „Diksilend“ (2010. godine) i zadržao je sve do danas. 

 

 

Koncert benda Jinx u Magacinu Depo

Koncert benda Jinx u Magacinu Depo

 

 

Prvih 100 ulaznica za koncert Jinx-a, u produkciji / organizaciji Strangefear-a, nalazi u prodaji, po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

 

Event: www.facebook.com/events/304124593304755

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=tTXrTe-zPcw|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Video: „Jesmo li dobro“