Home

VESTI

Kino Pleme: Jedinstven muzičko – vizuelno scenski događaj

No Comments Koncerti

Kino Pleme: Jedinstven muzičko - vizuelno scenski događajKino Pleme, nezavisna filmska i foto laboratorija, priprema neobičan performans u četvrtak 23. aprila kada će beogradskoj publici predstaviti inostrane bendove Conjecture i Mytrip, koji su trenutno na svojoj evropskoj turneji. Koncerti će se održati u prostoru Španske kuće (Braće Krsmanovića 2) sa početkom u 21 čas.
  

Svi oni koji radije biraju drugačiji umetnički izraz imaće priliku da prvi put u Beogradu čuju Conjecture, bend iz Grčke, koji je post indastrijal projekat Vasilisa Angelopoulosa i generiše nojz u kombinaciji sa field recordings-ima. Prisutan je na nojz sceni još od 2005. godine kroz projekat Gas Masked Lestat.
  

Mytrip, koji dolazi iz Bugarske, je solo dark/ambient/droun projekat Angela Simitčijeva, muzičara i kompozitora koji je veoma aktivan na različitim umetničkim poljima od teatra, preko plesa i performans arta, do video/audio instalacija i kratkih filmova.

Atmosferu će upotpuniti domaći projekti Lomz i Raven. Lomz je projekat Vukašina Stančevića koji u svom radu kombinuje različite kompjuterski generisane zvukove, zvukove sa pedala, I-poda, ručno napravljene gitare Nojzare i brojnih drugih stvari  koje mogu da proizvedu zvuk. Raven je eksperimentalni nojz projekat iz Čačka, koji će za ovu priliku predstaviti harš/ambient/droun set u duhu svojih ranih izdanja.

Kino Pleme će se pobrinuti za odličan VJ-ing tokom čitave večeri, a biće prikazivani super 8 i foto filmovi u produkciji članova ove laboratorije nastalih u poslednjih nekoliko godina.

 

 

 Kino Pleme: Jedinstven muzičko - vizuelno scenski događaj

Kino Pleme: Jedinstven muzičko – vizuelno scenski događaj

 

 

Ulaz je besplatan.U slučaju kiše nastupi se sele u galeriju u Kraljevića Marka 8.

Conjecture (www.soundcloud.com/conjecture-project)
Mytrip (www.soundcloud.com/mytrip)

KINO PLEME
MyTrip/Conjecture/Lomz/Raven
Španska Kuća, Braće Krsmanović 2, 23/4/2015

Lomz (www.lomz-music.blogspot.com/)
Raven (www.ravennoise.co.nr/)
Kino Pleme (www.kinopleme.wix.com/kinopleme)