Home

VESTI

Killo Killo na Akademiji

No Comments Koncerti

Killo Killo na AkademijiNovosadska reggae grupa KILLO KILLO održaće koncert u utorak 5. oktobra u Velikom klubu Akademije!

Kada je leta 2007. na Exitu novosadski MC KILLO KILLO – pravim imenom Vojislav Malešev, poznat kao frontmen pop-reggae grupe Drum'n'Zez i kao DJ Voi-Khan – nastupio sa bendom, a ne uz matricu, kao sto je to do tada bio slučaj, ispostavilo se da se radi o pravom potezu.

 

Od tada poznate svetske riddime, obogacćene njegovim tekstovima i melodičnim pevanjem, možete čuti u izvedbi prekaljenih novosadskih mužičara, koji svojom energičnom, organskom fuzijom roots reggaea, rocka, dancehalla i funka uvek i iznova prave žestoku svirku!

Prvi album Killo Killo bande "Amongst the People" objavljen je proletos za Exit online etiketu, a možete ga besplatno downloadovati na web stranici Exit festivala http://exitmusic.tv

 
 
Killo Killo banda
Killo Killo banda
 
 
Killo Killo bandu čine:
Vojislav Malešev a.k.a. MC Killo Killo (vokal, Drum'n'Zez), Zoran Tegeltija (bubanj, Milacopezo), Dejan Matić (gitara, Drum'n'Zez), Minja Dabović (bas gitara) i Lazar Novkov (klavijature, Milacopezo)

Vrata Velikog kluba otvaraju se u 22h, a cena karte biće 200 dinara.