Home

VESTI

Kandžija i General Woo u Božidarcu

No Comments Koncerti

Kandžija i General Woo u BožidarcuHrvatski reper Kandžija promovisaće novi album "Zlatne žbice" 1. marta u Božidarcu, na zajedničkom nastupu sa zemljakom i kolegom Generalom Woo-om, kome će to biti prvi nastup u karijeri u Beogradu!
  
"Vidimo se, i javite rodbini", poručuje Kandžija pred nastup u Beogradu, gde će podrška biti Toxara, DJ Pips i DJ Diirty Hairy.  

 

Sutra počinje pretprodaja ulaznica po ceni od 400 dinara u prodavnicama Felix Shop (TC Sremska 3, prvi sprat) i Pinball Wizzard (Eurocentar, Makedonska), dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

 

(I kupovinom ulaznice za koncert Kandžije i Generala Woo-a možete ostvariti značajnu pogodnost u okviru Loyalty Card akcije koncertne agencije Long Play! Vlasnik personalizovane Long Play Loyalty Card dobija povlasticu da može besplatno posetiti svaki osmi Long Play koncert! Vlasnik Long Play Loyalty Card može postati svaki kupac ulaznice za neki od  Long Play koncerata. Sa kupljenom ulaznicom za taj ili neki drugi Long Play koncert potrebno je doći u sedište koncertne agencije Long Play u Beogradu, Majke Jevrosime 42/19, četvrtkom od 13:00 do 14:00, ostaviti lične podatke i odmah se preuže preuzeti Long Play Loyality Card.)

Kandžija je Osiječanin koji se pročuo se albumima "Narodnjaci" (2009), sa koga je čuveni hit "Jelena", i "Koktel od rakije" (2011), a nastupao je širom bivše Jugoslavije sa svojim didžejem Pipsom, odnosno bendom Gole žene (koji u ustvari čine šest muškaraca).

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=5VcrRCTfJE8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Kandžija i Toxara – Rodbina (Official video)

Novi album "Zlatne žbice" (2012) Kandžija je snimio sa svojim mikrofonskim kolegom Toxarom, koji je predvodnik mlade generacije hip hopa, a gostuju General Woo, Krankšvester, Saša Tbf, Bvana, Rima i Brka, a zvuk opisuje kao "klasični podrum, (iako je sniman na tavanu) prljav i sirov kakav i treba biti". Sa albuma singlovi su "Mađarska" i "Rodbina", a postoji i dokumentarac o novom albumu.

Pravo ime Generala Woo je Srđan Ćuk, a njegova muzička priča kreće početkom devedesetih kada dolazi u Zagreb već potpuno "zaražen" hip-hopom i sudeluje u par demo bendova koji se okupljaju oko kultne emisije "Blackout Rap Show".

Sa Nenadom Šimunom (Target) 1996. godine osnovao je sastav Tram 11. koji do raspada 2003. objavljuje albume "Čovječe ne ljuti se" (1999), "Vrućina gradskog asfalta" (2000) i "Best of Tram 11 – Tajna crne kutije" (2003).

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=IqrsoxIASnU|width=450|height=364{/mgmediabot2}
General Woo – Zasto sada sutite

Prvi samostalni album bio je "General Woo" (2002), u saradnji sa zagrebačkim reperom Neredom izlazi album "Baš je lijep ovaj svijet" (2005), sledi "Krv nije voda", a aktuelni je "Verbalni delikt" (2011), povodom koga je reper iz Vukovara u regionu samo prošle godine održao 24 koncerta i nastupio na devet većih festivala.

Kandžija: www.facebook.com/rimokatolik

Božidarac: www.facebook.com/bozidarac.vracar

General Woo: www.facebook.com/pages/General-Woo/225936557442751
 

 

Izvor:

Long Play