Home

VESTI

Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!

No Comments Koncerti

Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!Decentralizacija kulture kreće iz Beograda, iz srca Vračara, odakle Vračar Rocks festival počinje da širi dobri duh rokenrola širom zemlje!

  
Nakon 20. avgusta i prve u nizu SRBIJA ROCKS manifestacija koja se priprema za Stadion Taš u Aleksincu, 27. avgusta biće organizovan i veliki besplatni koncert u Kovinu – na platou ispred Centra za kulturu Kovin, a u okviru Kovinskog kulturnog leta.
  

SRBIJA ROCKS ​u Kovin dovodi trenutno najaktuelniji bend na našim prostorima – ARTAN LILI, MARČELA I NAPETI KVINTET i velikane srpskog rokenrola – KANDU KODŽU I NEBOJŠU!

Kao lokalna podrška na platou ispred kovinskog Centra za kulturu nastupiće  COUNTER IGNITION!

 

 

 Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!

Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!

 

 

​Manifestacija se realizuje u saradnji sa Centr​om​ za kulturu Kovin, Turističk​om​ organizacij​om​ Kovin i Savet​om​ za mlade opštine Kovin, a pored kulturnoumetničkog programa namenjenog svim generacijama, ideja je i da se animira omladina i da se čitava zajednica okupi oko pozitivne ideje koju Srbija Rocks nosi.

 

Zato je Centar za kulturu Kovin raspisao i volonterski konkurs za mlade do 30 godina koje zanima oranizacija kulturnih događaja i festivala (od marketinga do tehničke organizacije) da se do 10. avgusta do 12h prijave za učešće u događaju (prijavljivanje se vrši na terasi Centra za kulturu).

 

 

Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!

Kanda Kodža i Nebojša i Marčelo u Kovinu!

 

 

Ulaz na ovu, kao i na druge manifestacije u okviru Srbija Rocksa je BESPLATAN!

Event:​ www.facebook.com/events/405915452912073