Home

VESTI

Judas Priest i Whitesnake u Areni Beograd

No Comments Koncerti

Judas Priest i Whitesnake u Areni Beograd

Zagrebački rokeri Malehookers i beogradski bend Atlantida nastupiće kao podrška na koncertu legendarnih grupa Judas Priest i Whitesnake 1. jula u beogradskoj Areni, koji je najavljen u januaru ove godine.
 
Velikani hard rok i metal muzike, koji u Beograd dolaze sa svojim “the best of” programom, najavljuju pune celovečernje nastupe koji će ukupno trajati oko četiri sata, dok će ceo program sa regionalnim bendovima trajati i celih šest sati!
 

Zajednički put po svetskim arenama najava je novog albuma "Forevermore" za majstore hard roka Whitesnake i ujedno velika oproštajna turneja "Epitaph" za popularno nazvane "bogove metala" Judas Priest.

 

 

 Judas Priest

Judas Priest

 

Ulaznica za parter košta 2 800, za tribine 3 200 i 3 500 dinara, dok najverniji fanovi iz celog regiona već uveliko kupuju ulaznice po ceni od 3 500 dinara za Fan pit – kako navodi organizator, karte za ovakav događaj jevtinije su i dva do tri puta u odnosu na ostale evropske koncerte ovih velikana, prodaju se sve brže, pa je mesec dana pre koncerta prodato više od pola ulaznica, dok su popularne ulaznice za Fan Pit pred rasprodajom.

 

 

 Whitesnake

Whitesnake

 

 

Ulaznice se prodaju na blagajni Beogradske arene, u šoping centar Ušće, u Bilet centru na Trgu republike, dvorani Doma sindikata,kaoe u knjižarama “Vulkan” i “Laguna/Delfi” širom Srbije.

Link za kupovinu ulaznica

 

 

 

 

Izvor:
mtv.rs