Home

VESTI

Još tri dana za promo ulaznice za Depeche Mode!

No Comments Koncerti

Još tri dana za promo ulaznice za Depeche Mode!Ulaznice za koncert Depeche Mode po najpovoljnijoj ceni od 2990 dinara biće u prodaji još tri dana.

Promotivna prodaja ulaznica završava se u ponedeljak, 10. decembra u ponoć. Nakon toga cena za parter iznosiće 3990 dinara, a dostupan je i ograničen broj ulaznica za fan pit po ceni od 5990 dinara, kao i VIP ulaznice od 9900 dinara.

 

Za koncert Depeche Mode, koji će se održati 19. maja 2013. na Ušću u Beogradu, već je prodato više od 10 000 ulaznica, a publika dolazi iz celog sveta, od SAD, preko Norveške, do susedskih zemalja.

 

 

 Još tri dana za promo ulaznice za Depeche Mode!

Još tri dana za promo ulaznice za Depeche Mode!

 

Depeche Mode je za april 2013. najavio izlazak novog albuma, a velika turneja ovog značajnog elektronskog sastava otpočeće 7. maja u Tel Avivu. Bend će posetiti 25 država i održati 36 koncerata, a veliki koncert na Ušću biće šesta po redu stanica na njihovom putovanju. Evropski gradovi, a među njima i Beograd, sa nestrpljenjem očekuju svirke ovog kultnog koncertnog sastava, poznatog po sjajnom nastupu uživo i moćnom baritonu frontmena Dejva Gahana.

Depeche Mode obećava odličan koncert, uz izvođenje novih pesama, ali i čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…

 

 Depeche Mode

Depeche Mode
 
Ulaznice za koncert u Srbiji su među najpristupačnijim na turneji, a za publiku u našoj zemlji obezbeđena je i posebna promotivna cena ulaznica zbog otkazivanja koncerta 2009.
godine.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sajta Gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije.

 
 
Ulaznice:
Parter (promotivna cena do 10. decembra): 2990 dinara
Parter (regularna cena): 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara
Online prodaja: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije