Home

VESTI

Još 10.000 karata za AC/DC

No Comments Koncerti

Još 10.000 karata za AC/DC

Za beogradski koncert AC/DC u prodaju će biti pušteno još 10.000 karata, rekli su organizatori na konferenciji za novinare.

Nove karte povučene su iz prodaje u inostranstvu, i vraćene u Srbiju gde vlada zaista nezapamćeno interesovanje za koncert.

Neće biti karata za teren, koje su rasprodate, već samo za tribine, i to po cenama od 8.900 do 11.000 dinara. Novi kontingent karata u prodaju će biti pušten u ponedeljak, 6. aprila.

Organizatori su apelovali na posetioce da krenu na vreme na koncert, kako ne bi došlo do zastoja i gužve. TakoÄ‘e, posetioci sa hendikepom trebalo bi da kontaktiraju "Komunu", kako bi se raspitali o posebnoj tribini kojoj se može pristupiti u kolicima.

Dok sami članovi benda stižu na dan koncerta, njihovom dolasku prethodiće 44 kamiona i 30 autobusa punih opreme i članova tima produkcije.

Ogromna bina sa "krilima" dimenzija je 75×21 metar, a za njeno postavljanje biće potrebno "nekoliko dana", precizirao je Petar Vukašinović iz "Komune".

Još 10.000 karata za AC/DC

 

On je u izjavi za MONDO rekao da AC/DC, uprkos svom kultnom statusu, nemaju "razmažene" zahteve.

"Zahtevali su boce sa kiseonikom na bini, jer Angus Jang zaista daje sve od sebe, i mora izmeÄ‘u pesama da se osveži", rekao je Vukašinović.

On je istakao da članovi benda obavezno zahtevaju 500 kilograma leda, kao i da sa sobom dovode ketering osoblje, pa nemaju posebne zahteve u smislu hrane i pića.

"Tražili su vozilo, kojim će ići u kupovinu", dodao je on. Da li se to odnosi na njihovo osoblje koje će nabavljati namirnice, ili Jang i ekipa planiraju da se bace na privatni "šoping", videćemo!

Bend AC/DC nastupiće na stadionu FK Partizan 26. maja.

 

 

 

 

Izvor:

MTS Mondo