Home

VESTI

Jinx za tri dana u Novom Sadu!

No Comments Koncerti

Jinx za tri dana u Novom Sadu!Do koncerta jednog od najpopularnijih regionalnih bendova Jinx u Novom Sadu ostalo je još samo tri dana. Bend će nastupiti u subotu 7. decembra u 21h u prostoru Amstel pivare.

    

Svim posetiocima koncerta biće obezbeđen besplatan prevoz do Amstel pivare, a autobusi će kretati sa stanice kod Srpskog narodnog pozorišta u terminima 20:15, 20:30 i 20:45 časova. Odmah nakon koncerta biće organizovani i polasci ga gradu.

   

Nakon više od dve decenije postojanja, Jinx su nas osvojili svojom energijom, pitkim i pametnim pop zvukom i čarobnim glasom pevačice Yaye. Njihovi hitovi „Tamo gdje je sve po mom“, „Na čemu si ti“ i „Smijem se“, kao i energični i emotivni nastupi svrstali su ih među omiljene bendove na ovim prostorima.

Tokom karijere objavili su sedam albuma, poslednja dva „Na zapadu“ (2007) i „Diksilend“ (2010), nakon čak šest godina pauze. Uspešan povratak na scenu doneo im je nominaciju za regionalnu MTV nagradu, ali i brojne nove fanove i prepune koncerte. Iako prvenstveno pop bend, Jinx koketiraju i sa funk i jazz zvukovima, uvek imaju veliki broj muzičara na sceni, tako da će publika kao i uvek, dobiti pravi mali muzički spektakl.

 

 

 Jinx za tri dana u Novom Sadu!

Jinx za tri dana u Novom Sadu!

 

 

Ulaznice po promotivnim cenama su rasprodate, a ulaznice u pretprodaji iznose 690 dinara, dok će na ulazu biti 990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti putem sajta Gigstix.com kao i u Gigstix prodajnim mestima.