Home

VESTI

Jessie Ware prvi put u Srbiji

No Comments Koncerti

JESSIE WARE KONAČNO PRED BEOGRADSKOM PUBLIKOM! Talentovana i nagrađivana britanska pop pevačica Jessie Ware (Džesi Ver) održaće koncert u ponedeljak 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album “Glasshouse”.

Tako će publika u Beogradu moći uživo da čuje pesme poput “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”, kao i hitove sa prethodnih albuma “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion”, “If You’re Never Gonna Move” i mnoge druge.

“Glasshouse” Tour

“Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran (Ed Širan), STINT (Stint), Kid Harpoon (Kid Harpun), Felix i Hugo WhiteThe Maccabees (Feliks i Hugo Vajt) i Benny Blanco (Beni Blanko).

“Midnight“

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu “The Mercury Prize”. Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album “Tough Love” (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Jessie Ware, koji će se održati u ponedeljak 27. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, počinje u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem “Eventim” i “Gigs Tix” prodajnih mreža, po promo ceni od 2190 dinara za parter i 2790 dinara za VIP tribinu.

FB event: Jessie Ware at Kalemegdan, Belgrade

www.jessieware.com/
Facebook: www.facebook.com/jessiewaremusic/
Twitter: www.twitter.com/JessieWare
Youtube channel: www.youtube.com/user/jessiewaremusic
Spotify: www.open.spotify.com/artist/5Mq7iqCWBzofK39FBqblNc
Instagram: www.instagram.com/jessieware/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jessieware  

 

Tags: , ,