Home

VESTI

Jelen večeras trostruko časti Nišlije!!!

No Comments Koncerti

Jelen večeras trostruko časti Nišlije!!!Nišlije večeras očekuje jedinstveni rokenrol spektakl – na koncertu simbolično nazvanom "Jelen časti Niš" sviraće im proslavljena imena srpskog rokenrola Bajaga i Instruktori, Van Gogh i Block Out, na prostoru Niške tvrđave uz besplatan ulaz za posetioce!!!  

   

Kapije se u nedelju 1. septembra otvaraju u 19:00, a već 20:00-21:15 nastupa kultni alternativni sastav Block Out, čiji gitarista i vođa Nikola Vranjković najavljuje "nekoliko balada i sve najbolje pesme".
    

"Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo binu sa poštovanim kolegama Bajagom i Instruktorima i Block Outom", kaže Zvonimir Đukić-Đule čiji Van Gogh svira 21:30-23:00. "Odsviraćemo pesme sa svih albuma, nemamo baš puno hitova, možda odsviramo i poneku novu sa albuma kog očekujemo početkom novembra".
 
Bajaga i Instruktori posle velikih nastupa u regionu ovog leta – izdvojimo samo Kalemegdan sa 30.000 i Beer Fest pred 150.000 posetilaca – konačno stižu i do Niša za još jedno masovno druženje sa svojim fanovima u 23:15-00:45.

 

 

 Jelen večeras trostruko časti Nišlije!!!

Jelen večeras trostruko časti Nišlije!!!

 

 

"Radujem se što je ovako dobra ekipa i mislim da je super koncert. Velika je stvar što Jelen pivo podržava rok muziku. Posle velikih koncerta u regionu imali smo nameru da radimo koncert u Nišu, ali ovo je još bolje sa kolegama Van Goghom i Block Outom", kaže Momčilo Bajagić.
 
Jelen pivo odlučilo je da u okviru drustveno odgovorne akcije „Jelen za Niš“, posle sređivanja omiljenih mesta za druženje – Nišavskog keja, od Banovine do Gusara, kao i Univerzitetskog naselja Stevan Sinđelić, pokloni Nišlijama besplatan koncert.
 
19:00 ulaz
20:00-21:15 Block Out
21:30-23:00 Van Gogh
23:15-00:45 Bajaga i Instruktori

Organizatori koncerta "Jelen časti Niš" su Jelen Pivo i promoterska kuća Long Play iz Beograda.