Home

VESTI

Jaibo podrška From Plan To Progress

No Comments Koncerti

From  Plan To Progress u klubu CiklonBritanski bend, From Plan To Progress je poslao svoju rajder listu na adresu MTA ekipe, te je time stvar njihovog dolaska prilično finalizirana i domaća publika može da krene u lagane pripreme za koncert koji nam dolazi za nepune tri nedelje.

Bend će na koncertu promovisati svoj najnoviji album "Ink Stains & Incidents", a sviraće i pesme sa prethodnih ostvarenja.

Ono što isto raduje je to da će u vidu domaće podrške na koncertu nastupiti i hardcore bend Jaibo, jedan od rezidenta HA-KO etikete, novog prijatelja sa kojim MTA ostvaruje saradnju od septembra, nadamo se i na dalje.

 

Da žurka bude kompletna, pobrinuće se i beogradski bend, Blankfile. Momci bukiraju turneju po Srbiji do kraja godine i ovo će biti idealna prilika da podgreju nastupajuće hladne dane.         

Zaključak. Ovo će biti mali test za našu scenu da pokaže Britancima da možda nismo jaki i veliki kao njihova scena, ali da imamo jasnu viziju postavljenu na esencijalnim principima prijateljstva i neospornoj strasti prema ovoj subkulturi kroz koju se borimo za bolje sutra.

 

 

 

From  Plan To Progress u klubu Ciklon

From Plan To Progress u klubu Ciklon

 
Uz malu modifikaciju citata iz jednog hit filma – remember, remember the..second of November, pozivamo sve dobronamernike da ne propustite ovaj događaj.

FROM PLAN TO PROGRESS (punk-rock, United Kingdom)
Beograd, Klub Ciklon, Utorak 02.11.2010. 21h

Cena karte: 400rsd