Home

VESTI

Izaberite pesme koje će svirati “Judas Priest” u Beogradu

No Comments Koncerti

Judas Priest

Grupa “Judas Priest” koja će zajedno sa zemljacima iz “Whitesnake-a” nastupiti u Beogradu prvog jula, dala je priliku svojim obožavaocima da predlože pesme koje će bend izvoditi na ovogodišnjoj turneji.

Tokom turneje nazvane “Epitaph”, za koju su članovi engleskog benda predvođeni pevačem Robom Halfordom rekli da je poslednja, bend će nastupiti u najvećim svetskim gradovima.

 

Na svom zvaničnom sajtu su rekli da žele da sviraju pesme sa svih albuma i zatražili su pomoć obožavalaca pri odabiru pesama.
 
“Planiramo da sviramo pesme sa svakog albuma koji smo izdali u karijeri, zato nam recite koje su vaše omiljene pesme i možda ćemo izabrati neke od njih”, stoji na sajtu.
 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=mIC7KQPDuDc|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

Judas Priest – Diamonds and Rust

 

 

Obožavaoci mogu da naprave spisak svojih omiljenih pesama po albumima i postave ga u poruci na forumu .
 
Turneja “Epitaph” bi trebalo da počne sedmog juna u Holandiji, a pevač Halford je rekao da očekuje da se turneja nastavi i 2012. godine.
 
"Judas Priest" i "Whitesnake" će svirati u Beogradskoj areni, a cene ulaznica iznose 2.800, 3.200 i 3.500 dinara i mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u šoping centru “Ušće”, u Bilet centru, na blagajni Doma sindikata, “Gigstix” prodavnici u Novom Sadu i putem sajtova www.eventim.rs, www.gigstix.rs i www.tickets.rs.
 
"Judas Priest" je do sada izdao 16 albuma, a iako je ovu turneju najavio kao oproštajnu, bend će nastaviti da snima.

 

 

 

 

Izvor:

Blic