Home

VESTI

Irie FM predgrupa za Thievery Corporation

No Comments Koncerti

Thievery CorporationDomaći rege sastav nastupiće kao predgrupa velikanima savremene svetske muzike na koncertu 31. maja u Belexpo centru.

Bend Irie FM, koji predvodi Vukašin Marković, imaće jednočasovni nastup na kom će predstaviti materijal spreman za novi album, kao i stare stvari sa "Skills of the youth".

"Irie je stanje svesti kom se teži, pozitivna svakodnevnica koja ima svrhu", kaže nekadašnji član Eyesburn, a danas vođa jednog od najpopularnijih domaćih rege sastava.

 

Desetočlana zajednica prvi koncert je održala 2004. godine, a već dve godine kasnije dobili su čast da nastupaju na koncertu Kejpltona. Dve godine trajalo je snimanje prvenca "Skills of the youth", a zatim Irie FM odlazi u Indiju gde potpisuje ugovor za "Blue frog".

Na EXIT-u ih slušamo već četiri godine, a tu su i nastupi na festivalima Trenchtown, BELEF, Supernatural, Jelen Pivo Live i banjalučkom Demofestu.

 
 
Irie FM predgrupa za Thievery Corporation

Irie FM predgrupa za Thievery Corporation

 

Ulaznice za koncert 31. maja mogu se kupiti na Bilet servisu, kao i preko Eventima i Kard servisa po ceni od 1.990 dinara.

Ovaj koncert obeležiće i uspeh kampanje "Oplaneti se – recikliraj", kojom Zelena lista Srbije pokreće okolinu da se uključi aktivnije u pitanje problema odlaganja otpada u našoj zemlji.

 

 

 

Izvor:

Mondo