Home

VESTI

Intiman koncert “Vampira” za Dan zaljubljenih

No Comments Koncerti

Intiman koncert "Vampira" za Dan zaljubljenihKultna beogradska grupa “Vampiri“ održaće koncert na Dan zaljubljenih, 14. februara, u beogradskom baru “Brankow”.
 

Ovo će biti jedinstvena prilika da se posle pune dve decenije ovaj sastav čuje u intimnom klupskom ambijentu.
 

“Vampiri” su posle povratničkog koncerta 2012. u Sava centru, nakon punih 16 godina pauze, imali nekoliko nastupa ali svi su bili na festivalima ili u većim prostorima. Zato će se nekako simbolično poklopiti da će se “Pokloniću joj nebo”, “Volim je ja” i drugi romantični hitovi čuti baš na Svetog Valentina i to u prisnijem ambijentu bara” Brankow”.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=70QNDnDVC3w|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Vampiri – "Volim je ja"

 

 

Ovaj koncert će po mnogo ćemu imati posebnu notu. Praktično od početka karijere, pre 20 godina, nismo imali prilike da sviramo u klubovima, pa je ovo za nas specijalna prilika. Naravno tu će biti više prikladnih iznenađenja za zaljubljene, ali i nekoliko gostiju koji će sigurno obradovati publiku – najavljuje frontmen benda Vladimir Eraković Era.

 

 

 Intiman koncert "Vampira" za Dan zaljubljenih

Intiman koncert "Vampira" za Dan zaljubljenih

 

 

Vampiri su osnovani 1990. godine i izdali su ukupno pet albuma od kojih je poslednji, “Monkey Food”, izašao 1997. Ipak, kultni status stekli su već 1992. godine, nakon što su uradili muziku za čuveni film Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli 1” .

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=NH0HWBnhAWg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Vampiri – "Pokloniću joj nebo"