Home

VESTI

Intergalactic Lovers sutra u Beogradu!

No Comments Koncerti

Intergalactic Lovers sutra u Beogradu!Belgijski indie rok bend INTERGALACTIC LOVERS prvi put u karijeri stiže u Beograd – u Gun Club, u ponedeljak, 2. novembra.
  
Intergalactic Lovers čine prijatelji, harizmatična Lara Šedraui (Lara Chedraoui – vokal), Brendan Korbi (Brendan Corbey – bubnjevi), Marten Hajgens (Maarten Huygens – gitara) i Raf De Mej (Raf De Mey – bas gitara), a njihovu muziku porede sa Feist, PJ Harvey i Yeah Yeah Yeahs.
  

Osnovani su 2008. godine, a nakon što su nastupali pod imenom Free Zamunda! promenili su naziv benda i usvojili sadašnje ime koje im je već sledeće godine donelo pobede na Oost-Vlaams Rockconcours i Rock Rally De Beloften takmičenjima. Prvi uspešni singl "Fade Away" dospeo je na belgijske radio stanice Studio Brussel i Radio 1, nakon čega je usledio "Delay" koji je dospeo na prvo mesto uticajnog belgijskog radija De Afrekening.

2011. godine izašao je prvi album "Greetings & Salutations", da bi iste godine bend dobio nagradu muzičke industrije za najbolji bend u usponu, a album odlične kritike i našao se na vrhovima top lista nedeljama i bio prodan u zlatnoj tiražu. Bend je bio odgovoran i za soundtrack trilera Code 37.

Najnoviji album "Little Heavy Burdens" za koji bend sam kaže da je atmosferičan, melanholičan i terapeutski. Nakon što je album objavljen prošle godine, bend se otisnuo na turneju po Evropi, svirajući na festivalima i u klubovima širom Belgije, Holandije, Nemačke, Francuske, Švajcarske, pa čak Japana i Rusije.

 

 

 Intergalactic Lovers sutra u Beogradu!

Intergalactic Lovers sutra u Beogradu!

 

 

„Ovi ljudi su mi kao braća, moji najbolji drugari“, kaže Lara i dodaje „Kao da sam postala član neke porodice. Pretpostavljam da to i sami možete videti na našim nastupima. Naš najveći uspeh jeste činjenica da se sastajemo i pored proba i nastupa.“

„Najlepši kompliment dobili smo od kritičara koji je rekao da je naš zvuk bezvremenski. Za nas je čak oživeo taj otrcani izraz“, kaže Raf.

Ulaznice su već uveliko u prodaji popretprodajnoj ceni od 400 dinara na svim Eventim, GigsTix i DD Tickets prodajnim mestima, kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Na ulazu u Gun Club ulaznice će koštati 600 dinara!

Pratite Gun Club!

Na Facebook-u:
www.facebook.com/gan.klabing
www.facebook.com/ClubGunBg
www.facebook.com/groups/17462686053/

Na Instagramu:
www.instagram.com/gun_club_beograd