Home

VESTI

Hadno pivo svira za ortake u Nišu

No Comments Koncerti

Hadno pivo svira za ortake u NišuZagrebački rokeri Hladno pivo, regionalno poznati po hitovima kao što su "Nije sve tako sivo", "Pitala si me" i "Ne volim te", posle preduge dve godine ponovo će održati koncert u Nišu, ovog puta u petak 29. juna u dvorištu "Banovine".

      

"Budite svjedoci promocije zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. Mrdnite dupe i uključite mozak! Živjeli!", poručili su članovi Hladnog piva pred novu turu sa niškom publikom.
 

Ulaznice za niški koncert Hladnog piva su u prodaji od utorka 5. juna. Pojedinačna karta košta 900 dinara, a pored toga u prodaji će biti i povoljnija "Ortačka karta" – zapravo jedna ulaznica za dve osobe koja košta samo 1.600 dinara!

Prodaja ide preko mreže Eventima, a karte se u Nišu mogu kupiti i u: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Hladno pivo je prvi put u karijeri nastupilo u Nišu krajem juna 2010. godine na letnjoj pozornici Niške tvrđave, pred preko 2.000 fanova, a sada menjaju prostor jer žele da se oprobaju u "Banovini" – idealnom prostoru na otvorenom sa atmosferom malo većeg kluba.

 

 

 Hadno pivo svira za ortake u Nišu

Hadno pivo svira za ortake u Nišu

 

 

Nišlije i njihove goste očekuje vruće veče uz Hladno pivo!

Kako je bilo 2010. godine u Nišu?

"Dugo očekivani koncert zagrebačke punk-rock grupe Hladno pivo, održan je u subotu, 26.06.2010. na Letnjoj pozornici u Nišu. Pred oko 2.000 vatrenih fanova, Hladnopivopije su prvi put zasvirale u Nišu. Bila je to znojava, srčana i glasna dvočasovna svirka, po mišljenju mnogih, noć za pamćenje" – www.nis-music.net

"Na prostoru niške Letnje pozornice zagrebačko Hladno Pivo podarilo prisutnoj publici dvočasovni koncert za pamćenje… Apsolutno niko nije ostao ravnodušan, bend je svirao opušteno, uz dosta energije, dosta entuzijazma, ipak je reč o sastavu koji postoji 20 godina, koji je prošao dosta faza, iz panka, roka do metala, koji sakuplja na hiljade ljudi širom regiona, i koji je prvi pank bend ovakvog senzibiliteta koji je napunio nišku Letnju pozornicu. Koncert je grandiozno, na oduševljenje svih prisutnih, završen poznatim hitom "Dobri prijatelji" – www.balkanrock.com