Home

VESTI

Greg Koch trio @ BitefArtCafe

No Comments Koncerti

Greg Koch trio @ BitefArtCafeBitefArtCafe u produkciji MITROS MUSIC Vam sa ponosom predstavlja  GREG KOCH [email protected] 17.5.2010. 17h
 
Gitarski heroj iz grada Wiskonsin, država Milvoki, koji je odrastao samo nekoliko milja od mesta rodjenja velikog jazz i kantri gitariste Les Paul-a, Greg Koch je dokazan u krugovima od šest žica kao čuveni eklektični virtuoz.
 
Tom Wheeler iz magazina Guitar Player opisuje ga kao djavolski talentovanog dok ga ostali gitarski kritičari nazivaju svime od “uvrnutog gitarskog genija“ do „najbolje čuvane tajne pod gitarskim svodom“.

 

Životni puta Gregora Koch-a rodjenog 1966 je mnogo više od životnog puta običnog lokalnog heroja sa Srednjeg Zapada. On je medjunarodni renomirani gitarista, majstor session-a, njegov udžbenik za učenje gitare spada u najprodavanije, on je takodje i rado čitan kolumnista i FENDER-ov promoter. Njegovi nastupi imaju posebnu notu zahvaljujući njegovom smislu za humor.
 
Koch je rana muzička iskustva stekao preko starijeg brata, a kasnije je postao zaludjen Jimi Hendrix-om pod čijim je velikim uticajem ostao i do dana današnjeg. Posle studija jazz gitare na Univerzitetu Stevens Point, Koch je 1989. dobio prvu nagradu na Bluesbreaker Guitar Showdown-u od strane žirija u čijem je sastavu bio i legendarni bluzer Buddy Guy.

 

 

Greg Koch trio @ BitefArtCafe
Greg Koch trio @ BitefArtCafe
 
  

Poslednji album „ From the Attic“ je napravljen u saradnji sa basistom Tomom Good-om i bubnjarem Del Benett-om i buja od eklektike, zapaljive snage i drskih gitarskih trikova . Album je snimljen zapanjujuće brzo ( 10 numera je snimljeno za 11 sati ) na tavanu doma gitariste Chris Hanson-a. Ljuljuškajući bluz je prožet Kocho-vim prepoznatljivim pečatom lake zapaljivosti i tipičnom duhovitom lirikom.
 
Samo u BitefArtCafe-u neverovatni GREG KOCH TRIO
17h Master class za sve ljubitelje gitare

21h Promocija albuma „ From the Attic“
 
Ulaz slobodan, rezervacije se mogu izvršiti na 011 3229822 i 063 594 294.