Home

VESTI

From Plan To Progress otkazao turneju

No Comments Koncerti

From Plan To Progress otkazao turnejuKao da nas život stalno opominje da se ničemu ne radujemo unapred, tako je došla i poslednja vest od benda From Plan To Progress na adresu naše organizacije.

 

Balkanska turneja benda koja je trebala da obuhvati i Beograd se ipak neće desiti ove jeseni!

Ono što je dobra strana loše vesti je to da je bend izrazio veliko žaljenje zbog toga što neće svirati 02.11. u Beogradu i obećao da koncert ne otkazuju, već samo pomeraju  za početak 2011. godine. 

 

U dopisu njihovog frontmena, kao glavni razlog odlaganja je naveden problem nedovoljne garancije u realizaciji nekoliko koncerata na planiranoj turneji. Problem nikako nema veze sa MTA i Beogradom, kako kažu.

U daljem tekstu stoji da momci ne odustaju od koncerta ovde i da, ako smo zainteresovani, koncert već sad možemo potvrditi za neki datum u januaru/februaru naredne godine. Obećavaju da će se iskupiti srpskoj publici za ovu situaciju i to trostruko, a nama će u narednom periodu maksimalno stojati na raspolaganju u cilju još bolje pripreme terena za taj događaj. Da li smo zainteresovani? Naravno da jesmo! Imamo još taman gratis par meseci da naučimo sve hitove benda. Glad će narasti, koncert će da pojede sve do sad.

 

 

From Plan To Progress

From Plan To Progress

 

Uz iskreno izvinjenje svim našim prijateljima i dobronamernicima koji su planirali da dođu na ovaj koncert, završavamo prvo (i nadamo se poslednje) saopštenje u dosadašnjem radu MTA Promotion koje se ne tiče dobrih vesti i pozivamo vas da i nadalje podržavate andergraund uz MTA.