Home

VESTI

Enrique Iglesias u Beogradu

No Comments Koncerti

Enrique Iglesias u BeograduEnrike Iglesijas, popularni španski pevač, nastupiće u „Beogradskoj areni” 22. maja, potvrdili su juče predstavnici producentske kuće „Komuna” koja organizuje ovaj dogaÄ‘aj u saradnji sa „Arenom”.

 

Ulaznice za nastup latino zvezde podeljene su u sedam kategorija, koštaju od 2.500 do 4.800 dinara i od danas će se naći u prodaji.

Na zahtev Enrikea Iglesijasa i njegovih saradnika neće biti stajanja u „Areni” i sve će biti podreÄ‘eno intimnijoj atmosferi. Zbog toga će u prodaju biti pušteno 10.000 karata – istakao je Aleksandar Radoš, portparol „Komune”. Pored velikih hitova na španskom jeziku kojima je osvojio svet, Enrike je veliki uspeh postigao i snimajući pesme na engleskom jeziku, a publika u Beogradu moći će da se uveri u kvalitet ovog izvoÄ‘ača. Enrike Miguel Iglesijas Presler je sin čuvenog pevača Hulija Iglesijasa i filipinske novinarke Izabel Presler. Neki od njegovih najpoznatijih hitova su: „Bailamos”, „Hero”, „Rhythm Divine”, „Tired of Being Sorry”…

Ovim koncertom nakon duže pauze obnovljena je saradnja izmeÄ‘u „Komune” i „Beogradske arene” te će u narednom periodu u „Areni” organizovati šou američkih rvača (12. jun) kao i koncert Erosa Ramazzotija 22. oktobra.

 

 

Enrique Iglesias u Beogradu

 

Istaknuto je i da će Beograd ugostiti Santanu 11. jula na UšÄ‡u, a 26. juna na Kalemegdanu u organizaciji „Beogradske arene” i „Avalon” produkcije koncert će održati popularni sastav „Simply Red”.

 

 

 

Izvor:

Blic