Home

VESTI

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!

No Comments Koncerti

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!Pop zavodnik, Enrike Iglesias koji će održati koncert u Kombank Areni, 10. maja, poslao je pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji. “Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesias, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo!” – poručio je Enrike u video snimku.

  

Multitalentovani i višestruko nagrađeni umetnik, Enrike Iglesias, ostvario je zavidne uspehe u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri.
    

Upisan je u Ginisovu knjigu rekorda sa čak dva priznanja za “Najdužu broj 1. poziciju” za pesmu Bailando kao i za “Najviše broj 1. hitova” na Hot Latin listama pesama. Jedan je od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i 3 Latino Grammy priznanja. Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti! Jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu Billboard Dance liste, sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Grammy, Billboard, American Music).

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=5dF1ZUSyS0Y|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Enrique Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!

 

 

Oprobao se i u glumačkim vodama gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza “Bilo jednom u Meksiku” , gostovao je u popularnim serijama “Dva i po muškarca”, “Kako sam upoznao vašu majku” a producirao je i Of Broadway mjuzikl “Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria”. 
 

 

 Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!

Enrike Iglesias pozdravlja publiku u Srbiji!

 

 

Ulaznice za koncert Enrikea Iglesiasa, 10. maja u Kombank Areni su u prodaji po cenovnim kategorijama: 2990 din za parter, za sedenje od: 3690, 3900, 4590, 4990, 5990 i za fan pit 5990 dinara. Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Kombank Arena 10. maja biće zasigurno mesto ludog provoda u kojoj će atmosferu do usijanja dovesti popularni hitovi Not in love, Tonight, Do you know, Turn the night up, I like it, Bailamos, Ring my bells, Hero, Bailando.