Home

VESTI

Elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra u Beogradu

No Comments Koncerti

Elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra u BeograduŠvedski elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra, nastupićeza našu publiku u subotu, 27. avgusta u letnjoj koncertnoj bašti O.U.R. bara.

  

Nesvakidašnji bend koji je kvalitetom muzike već očarao Beograđane, dolazi u velikom sastavu, gde će nam predstaviti svoju jedinstvenu fuziju zvukova.
  

Mnogima već poznat kao nastavak muzičkog rada Oskara Simonsona, Koop Oscar Orchestra će u Beogradu predstaviti svoj novi materijal ali i izvesti i hitove iz prethodnog perioda benda Koop (mnogi ih pamte po numerama Summer Sun, Strange Love, Koop Island Blues i dr).Osim Oskara, ovaj bend čine Niklas Barno na trubi, Ulrik Ording na bubnjevima, Love Mejerson na harmonici, Niklas Fernkvist na kontrabasu i Jazzu, litvanska pevačka zvezda, koja u Švedskoj trenutno radi i na solo karijeri.

U jednom od intervjua, upitan za razliku između Koop-a i novog projekta – Koop Oscar Orchestra, Oskar Simonson je odgovorio da za njega novi bend predstavlja nastavak te priče, a kao jedinu novinu navodi veću zastupljenost folk zvuka i akorda, dok su melodije malo jednostavnije.

 

 

 Elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra u Beogradu

Elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra u Beogradu

 

 

Koncert Koop Oscar Orchestra održava se u subotu, 27. avgusta u letnjoj koncertnoj bašti O.U.R. bara (deo Tašmajdanskog parka pored O.U.R. bara), nakon kojeg se nastavlja velika žurka na otvorenom. Cena ulaznice je 800 dinara u pretprodaji, a kasnije 1200.  Ulaznice se mogu rezervisati preko facebook stranice O.U.R. bara (www.facebook.com/o.u.r.bar.bg) ili sajta www.ddtickets.rs, a mogu se direktno kupiti u O.U.R. baru ili u WinWin radnjama. Koncert će početi u 20 časova.