Home

VESTI

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!

No Comments Koncerti

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!Povratak kralja: EDO MAAJKA je stvoren za rep… NA BALKANU!!! O Balkanu Edo Maajka pripoveda od prve bačene rime! ,,Krv, suze i znoj – to je Balkan moj… ovaj Balkan je, ljudi, stvoren za rep" stihovi su kojima je potpisao album ,,Stig'o ćumur" davne 2006.
 

Punih 10 godina i dva albuma kasnije, a nakon nekoliko godina provedenih u ​Izraelu, EDO MAAJKA se ponovo vraća na trusni Balkan gde nastavlja da se britkim jezikom obračunava sa ovdašnjim mentalitetom. Da se protiv boljki društva u regionu bori oštrim, ali šarmantnim i inteligentnim rimama.
  

Da u tome ima ima i veliki broj vernih pratilaca i saveznika govori i publika koja ga je pomno pratila na festivalskoj letnjoj turneji, na kojoj se posebno izdvaja nastup na ovogodišnjem Love Festu. Beograđani godinama nisu bili u prilici da ga vide na solističkom nastupu. Morali su da putuju u susedne gradove i države. Zato je po povratku u region, ​​Edo Maajka odlučio da veliki koncert priredi upravo u Beogradu – u Mikser Hausu 22. oktobra.

 

 

 EDO MAAJKA se vraća u Beograd!

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!

 

 

Podršku na bini će mu, kao i uvek, pružiti ekipa iz FM Jama​, a kao specijalna gošća nastupiće ,,najjači​" ženski MC u regionu​! Sve popularnija i intrigantnija Sassja​stiže u Mikser House 22. oktobra da zagreje masu pred ​Edov ​nastup.

 

 

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!

EDO MAAJKA se vraća u Beograd!

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Mikser Hausu (Karađorđeva 46), kao i na svim GigsTix prodajnim mestima, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 800 dinara.   

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=E6GrWZj8yec|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Edo Maajka – Stvoren za rep