Home

VESTI

E-PLAY predstavlja “Obične ljude” u Mikseru

No Comments Koncerti

E-PLAY predstavlja "Obične ljude" u MikseruDugo najavljivan album sastava E-play pod nazivom “OBIČNI LJUDI” ugledaće svetlost dana 08.12.2013. godine! Istog dana bend će održati I koncertnu promociju u Mikser House u Beogradu!
  
Bend koji uspešno traje više od 10 godina rešio je da svoj četvrti album prvo predstavi publici uživo na svojoj koncertnoj promociji u Beogradu (08.12.) I Kragujevcu (06.12.), a tek onda I na disku.

    

“Pozivamo sve nase fanove da dodju na našu koncertnu promociju gde će prvi put čuti uživo neke od naših novih pesama, a zatim staviti svoj cd primerak (koji će moći tamo da se kupi) u džep I poneti ga kući na detaljno preslušavanje” izjavila je Maja Cvetković.

Ulaznica za ovaj promotivni koncert je CD E-play “Obični ljudi” koji će moći da se kupi na samom ulazu po ceni od 500 dinara.

 

 

 E-PLAY predstavlja "Obične ljude" u Mikseru

E-PLAY predstavlja "Obične ljude" u Mikseru

 

 

O albumu:

Bend je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati album “OBIČNI LJUDI”. Nakon toga usledili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedićem, “Ljubica” i “Divan dan”. Od sastava E-play se sve očekivalo samo ne upliv u jazz. Medjutim, uz gostovanje Matije Dedića, oni su pokazali da mogu na vrlo simpatičan način da spoje dve vrlo različite stvari. Upravo zbog toga pesma “Iluzija” je pobrala mnoge simpatije slušalaca. Dok je pesma “Ljubica” bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, pesma “Divan dan” je definitivno najveći hit na albumu. Pored ovih singlova na albumu se nalaze I pesme Heroj, Ovde, Možda neko, Čoveče ne ljuti se I Sedmica (instrumental).

Na celom albumu Majine unikatne bas deonice ovoga puta je ispratio dobro poznati bubnjar Trut koji se na ovoj ploči prvi put oprobao u nekim novim ritmovim, dok je gitare potpisao Danilo Nikodinovski.

Fanovi će imati prilike da čuju nove pesme premijerno u ponedeljak u emisiji Kreni na Studiju B (20h.), na radiju Beograd u sredu kod Katarine Epštajn (18h) I uživo u emisiji Bunt na RTS2 (05.12.).

Vidimo se u Mikseru!

Link za spot Divan dan

Link za najavu koncertne promocije