Home

VESTI

E-play počinje koncertnu sezonu

No Comments Koncerti

E-play počinje koncertnu sezonuNakon izlaska albuma “Obični ljudi”, sastav E-play je odlučio da započne ovogodišnju koncertnu sezonu nastupima u Beogradu (Gan klub 22.mart) i u Nišu (Fidbek klub 14.mart).
  
Bend E-play je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati album “OBIČNI LJUDI”. Nakon toga usledili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedicem, “Ljubica” i “Divan dan”, a zatim u decembru 2013.godine E-play je i zvanično objavio svoj četrvrti studijski album.
 

“Prošlo je dosta vremena od kada nismo svirali u Beogradu i ovo je sjajna prilika da se ponovo sastanemo sa publikom. Jedva čekamo da im odvsiramo neke nove pesma I vidimo izbliza kakva je reakcija publike ” Izjavila je Maja Cvetkovic, frontmenka benda E-play.

 

Cena ulaznice za Gan klub u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete ih kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

 

 

 E-play počinje koncertnu sezonu

E-play počinje koncertnu sezonu

 

 

Bend trenutno promoviše svoj poslednji album “Obični ljudi” koji je izašao za Srbiju pod Mikser etiketom u decembru 2013. godine, a za teritoriiju Hrvatske izlazi u martu 2014. godine za Aquarius Records.

Spot divan dan možete videti ovde.