Home

VESTI

Dva koncerta ELEMENTALA u SubBeernom centru u Beogradu

No Comments Koncerti

Kako Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, prvo su publiku iznenadili novom pesmom „Nešto glasno“, dok su vrhunac slavlja dva nastupa u Beogradu, 2. i 3. novembra u SubBeernom Centru (Cetinjska 15).

Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako:

  • novembar: Mekano
  • novembar: Tvrdo

Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno da će se i pesma „Nešto glasno“ naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina – borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom…

,,U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski – Kad se bojiš, ne postojiš – ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći puno, napucati ih značenjem. U rapu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno“, opisala je novi singl Mirela Priselac Remi.

U ovoj jeseni punoj iznenađenja, bend će objaviti i knjigu biografskog sadržaja „Sve, samo ne romantika“ 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika.

Ulaznice za beogradske koncerte, koji nas očekuju 2. i 3. novembra u SubBeernom centru, dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22. U pretprodaji su dostupne po ceni od 900 dinara, a  1.200 dinara će biti na ulazu u klub, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo. Da podsetimo, koncert Elementala koji je održan februara u SubBeernom Centru bio je rasprodat danima unapred.

U narednom periodu za sada u SubBeernom centru možemo da očekujemo i sledeće događaje:

  • 24-25/11 Whiskey Fair
  • 29/11 Zabranjeno pušenje
  • 07/12 Vojko Vrućina
  • 08/12 Atheist Rap
  • 14/12 Jorgovani
  • 22/12 New York Ska – Jazz Ensemble

Tags: , , , ,