Home

VESTI

Dubioza kolektiv dva dana u Beogradu

No Comments Koncerti

Dubioza kolektiv dva dana u BeograduMTV i Gun Club predstavljaju bend koji će zbog velikog interesovanja publike održati dva beogradska koncerta. Dubioza Kolektiv nastupa u Beogradu dva dana, u subotu i nedelju 25. i 26. decembara u klubu Gun.

Dubioza kolektiv, jedan od najinteresantnijih sastava sa prostora bivše Jugoslavije,  za sedam godina su uspeli da steknu zavidnu bazu fanova širom Evrope, a saradnjom sa muzičarima iz raznih muzičkih okvira i najrazličitijih podneblja, kreirali su prepoznatljiv muzički stil.

 

Sastav Dubioza kolektiv su 2003. godine osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović, i sarajevskih Ornamenata, Brano Jakubović i Vedran Mujagić. Kasnije su se sastavu pridružili gitarista Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta i perkusionista Orhan Oha Maslo.

Četvrti studijski album Dubioza Kolektiva "5 do 12"  snimljen je u Sarajevu pod producentskom palicom Brane Jakubovića, a donosi gostovanja frontmena Plavog orkestra Saše Lošića – Loše i makedonskog benda Superhiks.

 

 

Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv

 

 

Dosad su nastupali na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Holandiji, a u četvrtak će izdanje "5 do 12" promovisati i u Beogradu.

Zbog velikog interesovanja beogradske publike, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta u Gun Clubu – u subotu 25. i nedelju 26. decembra.

Karte mogu da sekupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta.
(Pretprodaja karata u kafeu Šikarica, Skadarska 22)

 

 

 

MTV I GUN CLUB PREDSTAVLJAJU
DUBIOZA KOLEKTIV
KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA “5 do 12”
Subota 25. i nedelja 26. decembar