Home

VESTI

Drugo beogradsko Provetravanje!

No Comments Koncerti

Drugo beogradsko Provetravanje!subotu, 22. novembra Odlican Hrcak organizuje drugi jednodnevni festival Provetravanje u Beogradu. Kao provereno dobar prostor za održavanje muzičkih manifestacija, i ovog puta, domaćin Festivala biće Magacin Depo u Travničkoj 3.
  
Provetravanje je trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak koja, osim kulturnog osvežavanja gradova dokazanim imenima domaće scene, promoviše i  mlade neafirmisane bendove. Tako će se posetiocima drugog beogradskog Provetravanja uz  Darkwood dub, Plejboj i Eva Braun, predstaviti i beogradski sastav Sinestezija.
  

Kao velike utakmice za mladog fudbalera koji dobije priliku da zaigra poslednjih pola sata pred punim tribinama, tako je i ovaj nastup u okviru Provetravanja za Sinesteziju prilika da u prvih pola sata programa, bez mnogo priče, predstavi svoj rad rokenrol publici u Klubu Depo. Pored novih pojačanja u letnjem prelaznom roku, publici će biti premijerno predstavljene pesme sa našeg nadolazećeg albuma „Snovi o Slobodi“.

 

Ovo će takođe biti i prilika za nas da binu i rokenrol veče podelimo sa bendovima čiji rad pratimo od malih nogu i koji su delimično odgovorni za zvuk koji i sami gajimo. Nismo imali prilike da sa njima direktno sarađujemo, ali smo u kontaktu sa Plejbojima, Roki i Igor svrate kada sviramo na Božidarcu, a nakon svirke, poput starijeg brata, prokomentarišu sa nama šta je bilo dobro, a šta može da se još unapredi u našem nastupu i zato nam njihovo povremeno prisustvo mnogo znači. Vasketa sam upoznao na njegovom terenu, u Bečeju, na nastupu grupe E-Play. Tada smo vodili višečasovni razgovor o muzici i tom prilikom sam od njega saznao za mnogštvo fenomenalnih pop bendova za koje ranije nisam čuo. Neverovatno mi je bilo i to zapažanje, koliko noću u Bečeju, kada je lepo vreme, a ljudi na ulici, nekako ožive sve te pesme Eve Braun. Sa Darkwoodima smo se upoznali na zajedničkom nastupu na Love Fest-u pre neku godinu i radujemo se novom druženju. I pored svega navedenog nije nam ideja da prosto poslužimo za zagrevanje Provetravanja – postaraćemo se da na kraju celovečernjeg programa publika ode kući zviždućući pesme Sinestezije. – Miloš Ratker, frontmen benda Sinestezija.

 

 

 Drugo beogradsko Provetravanje!

Drugo beogradsko Provetravanje!

 

 

Drugo beogradsko Provetravanje fb event

Ulaznice po ceni od 700 dinara su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima

Provetravanje ponovo u Beogradu

U Magacinu Depo 22. novembra nastupaju Darkwood Dub, Plejboj, Eva Braun i specijalni gosti Sinestezija