Home

VESTI

Domaća indi rok scena ne posustaje!

No Comments Koncerti

Domaća indi rok scena ne posustaje!Evo zbog čega domaći indi rok nikad neće mahati belom zastavom. Domaća indi rok scena ne posustaje! Jedan od najistaknutijih domaćih indie rock sastava “I duhovi” objavio je novi singl Bela Zastava. Ova pesma najavljuje njihov drugi album, koji je trenutno u fazi postprodukcije i uskoro će se pojaviti na tržištu.
 

Sudeći po kritikama koje dobio novi singl, očekuje da se i naredni materijal bude u sličnom maniru, što domaćoj publici metaforički garantuje da naš indi neće “mahati belom zastavom”.
  

Naravno, na svirci će biti mesta i za stare stvari, što garantuje fluidne i čvrste alternativne rock gitarske rifove na tragu power pop-a, uz tekstove na srpskom jeziku.

 

Koncertna promocija ovog singla zakazana je za nedelju (23. novembar) u alternativnom klubu “Peron” i to na premijeri serijala Kultur Boom Gig, koji će svake druge nedelje okupljati domaće autorske alternativne i indi bendove. Obzirom da je u pitanju nedelja i da je ponedeljak radni dan, vrata kluba se otvaraju od 20, a svirka počinje već u 21 sat. Ulaz je 100 dinara.

 

 

 Domaća indi rok scena ne posustaje!

Domaća indi rok scena ne posustaje!