Home

VESTI

Depeche Mode idućeg maja u Beogradu?!

No Comments Koncerti

Depeche Mode idućeg maja u Beogradu?!Čuveni britanski bend "Dipeš mod" navodno bi, konačno, trebalo da održi koncert u Beogradu, u maju sledeće godine, saznaju "Novosti".
 
ČUVENI britanski bend "Dipeš mod" navodno bi, konačno, trebalo da održi koncert u Beogradu, u maju sledeće godine, saznaju "Novosti". Grupa koja se može pohvaliti sa više od sto miliona prodatih albuma i singlova, u srpsku prestonicu trebalo bi da stigne u sklopu svetske turneje na kojoj će promovisati svoj 13. studijski album, na kome upravo rade i čiji se izlazak očekuje početkom 2013. godine.

  

Pevač "Dipeš moda" Dejv Gahan izjavio je da imaju 20 demo pesama i da će album producirati Ben Hilijer, zajedno sa klavijaturistom, gitaristom, pevačem i glavnim kompozitorom Martinom Gorom.

 

 

 Depeche Mode idućeg maja u Beogradu?!

Depeche Mode idućeg maja u Beogradu?!

 

 

Inače, najuspešniji elektronski bend u muzičkoj istoriji zamalo je održao koncert u Beogradu 20. maja 2009. na Ušću, u okviru evropskog dela turneje pod nazivom "Tour of universe", ali je zbog bolesti Dejvida Gahana bio primoran da otkaže svirke u Atini, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Beogradu, Zagrebu, Varšavi, Rigi i Viljnusu. Pevač je 12. maja 2009. pretrpeo težak napad gastroenteritisa, a u bolnici mu je otkriven i maligni tumor bešike, koji je uspešno uklonjen. Pregovori srpskog promotera i menadžmenta "Dipeš mod" su u toku, i mada se ne zna lokacija koncerta, izvesno je da ćemo ih slušati u maju.

 

Izvor:

Novosti