Home

VESTI

Demo stage Live vol.1 u Blue Moon-u

No Comments Koncerti

Demo stage Live vol.1 u Blue Moon-uPosle uspešno održana prva dva takmičarska ciklusa Belgrade Demo Fest Live ovog proleća u Blue Moonu, kada je u u ovom prostoru sviralo preko 60 bendova iz cele Srbije, klub u novoj sezoni otvara prostor za nastupe demo bendova i tako nastavi duh i odličnu atmosferu koja je bila tokom trajanja festivala.

  

Programi će se održavati pod nazivom Demo Stage Live i biće otvoreni za sve demo bendove koji žele da nastupe.
 

Prvo ovakvo veče nastupiće grupa Ućuti Pas koja je i bila pobednik BDFL-a 2013. Bend pleni svojim pesmama, atraktivnim nastupom i energijom na bini, a svoj zvuk bazira na fuziji i crossoveru više pravaca. Njihova popularnost raste iz dana u dana i oni su posle brojnih festivala koje su svirali ovog leta odlučili da se ponovo vrate u klub iz koga je krenuo njihov izlaz iz anonimnosti. Oni vredno pripremaju svoj prvi album i ovo će im biti poslednji nastup kojim će zaokružiti koncertno dinamični šestomesečni ciklus, nakon koga će uslediti snimanje pesama u studiju od kojih su neke već sada pravi hitovi kao što su Džaba, Tražim, Neke stvari i Metak u čelo.

 

 

 Demo stage Live vol.1 u Blue Moon-u

Demo stage Live vol.1 u Blue Moon-u

 

 

Pored njih sviraće mlad i perspektivan sastav tvrđe gitarske orijentacije Regulator, ovogodišnji pobednici požarevačke gitarijade, finalisti zaječarske gitarijade i polufinalisti BDFL-a, kao i nova nada iz Lazarevca interesantna četvorla sa ženski, vokalom grupa Peripetia. Veče će otvoriti oficijelni tonac BDFL-a i demo stage-a Kiza Bluza sa svojim autorskim pesmama.

Klub će biti otvoren od 21.30h a početak programa je oko 22h, dok će ulaznica biti 150 din.