Home

VESTI

Delimo karte za… The Shapeshifters!

No Comments Koncerti

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže žurci koja će biti organizovana kao „žurka zagrevanja“ pred predstojeći Tuborg Green Beat.  

Žurka će se održati u četvrtak, 28. avgusta 2008. od 22h na splavu Sound u Beogradu.

 

Zvezde Tuborg zagrevanja biće Shapeshiftersi, dobro poznati domaćim klaberima.

 

Delimo 3×2 ulaznice za party na splavu Sound u četvrtak 28. avgusta od 22h! Najbrži će osvojiti karte.

 

Pošaljite mail na  [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji će sadržati Vaše podatke (ime, prezime, telefon) i držite palčeve 🙂

 

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima. 

 

 

Treći po redu Tuborg Green Beat biće održan na Kalemegdanu, na terenima Košarkaškog kluba Partizan, 29. i 30. avgusta. Najveće zvezde prvog dana Green Beat-a su reggae-rap band Asian Dub Foundation, kao i britanska legenda elektronske muzičke scene DJ Sasha. Pored njih nastupiće i Steve Lawler, Dave Seaman, Sandy Rivera, Scarlett Ettiene i Neil Quigley.

Druge večeri, 30. avgusta, na terenima košarkaškog kluba Partizan, premijerno će nastupiti atraktivna zvezda hip hop i r’n’b muzike KELIS, a svoje live nastupe ujedno će imati i The Cuban Brothers, kao i Cagedbaby, dok su za DJ setove zaduženi Satoshi Tomiie, Plump DJ’s i Marcus James.

Karte za tuborg Green beat se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara za pojedinačnu kartu, dok karta za oba dana košta 2.000 dinara. Prodajna mesta su Bilet servis, Mamut i kao sva prodajna mesta IPS store-a, Eventim i blagajna Beogradske Arene, a online prodaja se može vršiti putem site-a: www.biletservis.co.yu, www.eventim-yu.com
 
Više informacija na www.greenbeatfestival.com

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni dogaÄ‘aj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom. Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.