Home

VESTI

Darkwoodi večeras 1 od 3

No Comments Koncerti

Darkwoodi večeras 1 od 3Darkwood Dub večeras počinju seriju od tri koncerta u Domu omladine Beograda, gde promovišu aktuelni studijski album "Jedinstvo", a snimaju i svoje prvo živo izdanje u dvodecenijskoj karijeri, i to u formi DVD-ija.

Pošto je očekivano rasprodat prvi koncert Darkvuda u gornjoj sali Doma omladine najavljen za 8. oktobar, Long Play je zbog velikoga interesovanja publike za drugi 9. oktobra, odlučio da priredi i njihov treći koncert u subotu 10. oktobra! Svi nastupi počinju posle 21:00.

Trenutno srpski kandidati za regionalnu MTV nagradu, Darkwood Dub se posle četverogodišnje pauze kada su u pitanju samostalni nastupi vraćaju u Beogradu, i to sa novim članom u postavi džez klavijaturistom Vasilom Hadžimanovim.

 

Clubbing.rs muzički portal u saradnji sa organizatorima Vas vodi na koncerte Darkwood Dub-a! Podelili smo 3×2 ulaznice, ili po 2 ulaznice za svaki dan. Hvala Vam na učestvovanju u ovolikom broju. Dobitnicima želimo vrhunski provod, a Vama ostalima mnogo više sreće sledeći put!

 

Darkwoodi večeras 1 od 3

Gitarista Bojan Drobac ističe da se bend posle 20 godina postojanja odlučio da prvo živo izdanje snimi u DOB-u, jer "tek sada zvuči super i bolje nego ikad pre", posebno zahvaljujući nedavnom dolasku Hadžimanova.

"Mislim da će DVD biti izuzetno zanimljiva informacija kako sada Darkwood Dub zvuči uživo, i odlična prilika za publiku da zajedno sa nama ostane zabeležena u večnost", kaže pevač Dejan Vučetic-Vuča.

Bend je pre nekoliko dana sa aktuelnog albuma objavio spot "Šećer".

Darkwood Dub je nominovan za MTV nagradu "Best Regional Act", za koju konkurišu i bendovi iz Bosne i Hercegovine Dubioza kolektiv, iz Slovenije Elvis DŽekson, Hrvatske Lolobriđida i Superhiks iz Makedonije. Glasanje je u toku do 11. oktobra preko www.mtvema.com.

 

 

 

Ulaznice za treći koncert su u prodaji po ceni od po 800 dinara za prvih 100 ulaznica, dok ostatak košta 1.000 dinara. U prodaji još ima i mali broj ulaznica za drugi koncert 9. oktobra koje takođe koštaju po 1.000 dinara.

 

 

 

 

Long Play