Home

VESTI

Combichrist predgrupa Rammstein-u

No Comments Koncerti

Combichrist predgrupa Rammstein-u

Poznata norveško-američka elektro-indastrijal grupa „Combichrist” nastupiće 20. marta u „Beogradskoj areni” kao predgrupa čuvenom nemačkom sastavu „Ramm stein”.
 
Idejni tvorac sastava „Combichrist” je Endi La Pleg, a ova grupa imala je veliki uticaj na muzički žanr nazvan techno body music. Prvi album „The Joy Of Gunz” objavili su 2003. godine i ocenjen je kao izrazito mračan album.

 

Svetsku popularnost stekli su drugim albumom „Everybody Hates You” iz 2005. godine, nakon čega se bend iz Norveške seli u Ameriku odakle i sada deluje. Uspešnu karijeru nastavili su sa poslednjim albumom „Today We Are All Demons”. Iako muziku stvara sam Endi, za nastupe je okupio interesantnu ekipu muzičara među kojima je i atraktivna američka manekenka Kortni Klajn koja u bendu svira udaraljke. 

 

Combichrist predgrupa Rammstein-u

Inače, grupa „Rammstein” nastupiće u Beogradu, i to u sklopu evropske turneje na kojoj promoviše novi album „Liebe Ist Fur Alle Da”. Ulaznice za ovaj koncert u „Areni” koštaju od 2.990 dinara za parter do 4.950 dinara za fan-pit.

 

 

 

 

 

Izvor:

Blic