Home

VESTI

Cloud – All you can DRINK VIP Pass

No Comments Beer fest Cloud Festivali Festivals Koncerti Obaveštenja

JEDINSTVENO VIP ISKUSTVO NA FESTIVALIMA U OKVIRU CLOUD PLATFORME

Uz koncerte omiljenih domaćih, regionalnih ali i svetskih zvezda, posetioci festivala u okviru Cloud platforme u avgustu na Ušću imaće priliku i da uživaju u jedinstvenom VIP iskustvu!

Cloud platforma će u drugoj polovini avgusta objediniti Beer Fest (od 14. do 18. avgusta), Music Week (od 23. do 25. avgusta) i Noć muzike (30. avgusta). Ulaz na sva tri festivala će biti besplatan, ali za  posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak u koncertima. Novina je i to što će ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućiti neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP zonama.

Za pristup VIP-u neophodno je prvo skinuti besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, preko koje se zatim aktivira ALL YOU CAN DRINK VIP PASS, očitavanjem jedinstvenog QR koda.

Budite u pripravnosti, jer KeepApp će od avgusta biti dostupna na Google Play i App Store-u, i to sa promo cenama za ALL YOU CAN DRINK VIP PASS: za Beer Fest će iznosti 2000 dinara, dok će na Music Week-u i Noć Muzike iznosti 2500 dinara.

Cloud Festivals

FB Event