Home

VESTI

Bogat muzički program u KC Grad

No Comments Koncerti

Bogat muzički program u KC Grad Sastavi iz Beograda "Autopark", "Kazna za uši" i "Multietnička atrakcija", Mostarci Vuneny, kao i američki bend Pharmacy, sviraće u nekoliko narednih dana u beogradskom Kulturnom centru Grad.

Prvi 14. oktobra svira sastav "Autopark", koji je manje od godinu dana od izlaska regionalno hvaljenog CD-a "Sve dalje" već počeo rad na cetvrtom albumu "Autopakao".

 

Iz Bosne i Hercegovine 15. oktobra dolazi dub-elektro sastav Vunneny, koji je treći album "Whatever Singularity" objavio u Francuskoj, a nastup će podeliti sa beogradskim dvojcem "Multietnička atrakcija", pobednicima regionalnog festivala neafirmisanih bendova Art&Music u Puli.
 

Vuneny

Vuneny

 

 

U saradnji sa organizatorima muzički magazin Clubbing.rs vas vodi na svako od pomenutih dešavanja. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji treba da sadrži ime, prezine i broj mobilnog telefona. U subject-u obavezno napišite naziv benda čiji koncert želite posetiti:"AUTOPARK", "VUNENY", "KAZNA ZA UŠI" ili "THEPHARMACY".

 

 

Autopark

Autopark

 

 

Veterani beogradske scene "Kazna za uši" sviraće 16. oktobra uz goste "Žene kese", a 17. oktobra iz Sijetla dolazi garažni sastav Pharmacy, uz koje će nastupiti i domaći 36 Daggers i Tough Guys of America.