Home

VESTI

Bluz veče Mikser House-u: Katarina Pejak i prijatelji

No Comments Koncerti

Bluz veče Mikser House-u: Katarina Pejak i prijateljiKatarina Pejak, bluz pijanistkinja i pevačica čarobnog glasa, koja se školovala na prestižnom američkom Berklee koledžu, ponovo nastupa u rodnom gradu, u petak, 10. aprila, u 21h, i to uz pomoć prijatelja.
  
Katarini će na bini Mikser House-a podršku pružiti Blagoje Nedeljković Pače (bubnjevi), Darko Golić, (bas), specijalni gost, iz benda Fish In Oil, Bratislav Radovanović (gitara) i veoma specijalni gost, iz benda Texas Flood, Nenad Mr. Swagger Zlatanović (gitara i vokal).
  

Katarina Pejak je pevačica, tekstopisac i pijanistkinja, koja će fanovima i publici Mikser House-a predstaviti svoje nove kompozicije, nastale u Americi gde živi poslednjih godina, i naravno, pesme sa prvog i drugog albuma (Perfume & Luck i FIRST HAND STORIES) kao što su: Perfume & Luck, Take Me Home, This Place, The Practice, pesme Tom Vejtsa, Nore Džouns i druge cover-e koji će vas, verujemo, ponovo oduševiti. Katarina je u maju 2014. diplomirala na prestižnom Berklee College Of Music (songwriting).

Ulaznice za koncert su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 500 dinara, a za srednjoškolce i studente predviđen je popust od 40% uz đačku knjižicu i index (popust važi samo za kupovinu karata u Mikser House).

 

 

 Bluz veče Mikser House-u: Katarina Pejak i prijatelji

Bluz veče Mikser House-u: Katarina Pejak i prijatelji

 

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse.

Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.