Home

VESTI

Block Out u Nišu!

No Comments Koncerti

Block Out u Nišu!Nakon veoma aktivnog leta, beogradski sastav Block Out nastavlja svoje koncertne aktivnosti i ove jeseni.  Serijal samostalnih koncerata započeli su u Zrenjaninu 6. oktobra, nastavili 13. u požarevačkom klubu KB, 2. novembra nastupiće u Beogradu u Gun Clubu, a pred niškom publikom sviraće 9. novembra u klubu Juridicum na pravnom fakultetu.

   

Odmah nakon Niša, Block Out nastavlja jesenju turneju nastupima u Crnoj Gori i to 11. u Nikšiću i 12.novembra u Podgorici.

   

Block Out su pred najavljeni serijal koncerata publici predstavili novi singl i to u dve verzije. ,,Prokletije live” sa Exita 2012. godine predstavljena je kao video spot, a ista numera sa nastupa Block Outa u okviru Jelen top 10 turneje u Boru kao audio singl.

 

 

 Block Out u Nišu!

Block Out u Nišu!

 

 

Pre samog početka koncerta u Nišu, u petak, 9.novembra u klubu Juridicum od 19h najavljeno je i otvaranje samostalne izložbe fotografija pod nazivom “Raskorak” mladog talentovanog autora Nemanje Đorđevića, urednika Galerije fotografija na sajtu www.balkanrock.com Postavka izložbe će trajati 7 dana, a biće izložene isključivo fotografije grupe Block Out koje su nastajale na različitim koncertima i lokacijama u poslednjih nekoliko godina. 

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=_9QyQ9OwzCo|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Block Out – Prokletije – Exit 2012 – Good Sound Quality

Početak koncerta zakazan je za 21:30h, a ulaznice su u pretprodaji od petka, 26.oktobra po ceni od 600 dinara: Music House (Generala Milojka Lešjanina 12), CD Sound (Novi podzemni prolaz), Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i Juridicum – klub pravnog fakulteta (Trg Kralja Aleksandra 11). Na dan koncerta cena karte iznosiće 700 dinara.

Jesenja koncertna sezona na jugu se zahuktava…
BLOCK  OUT  U  NIŠU! – Petak, 9.novembar, Juridicum (pravni) –

www.block-out.com

www.facebook.com/pages/Block-Out/32597946522
www.facebook.com/events/465288830182776